English 简体中文GELUKZOEKERS
Een wereldreis, een zoektocht naar het ultieme geluk

Vier jonge mensen, vier oud-klasgenoten die elkaar na lange tijd weer ontmoeten. Geen van de vier blijkt gelukkig. Ze besluiten het roer om te gooien. Op zoek naar het geluk buiten Nederland. Ze gaan op reis.

Van streek naar streek, van land naar land, van continent naar continent. Zoveel oorden, zoveel dansstijlen: traditionele Afrikaanse dans in Zuid-Afrika, salsadansen op Cuba, battlen in The Bronx, een Caraïbisch strandfeest op Jamaica... De dansers van PACT+ | ROCvA verbeelden al dansend in uiteenlopende dansstijlen hun zoektocht naar geluk. Gelardeerd met weetjes over de verschillende landen die de revue passeren. Vinden zij het ultieme geluk buiten Nederland?

Een fantasieprikkelende dansvoorstelling die de toekomstdromen van menig BO boven- en VO-onderbouw leerling flink zal voeden.

GELUKZOEKERS, die nieuwste dansproductie van Stichting JAM | Amsterdam Urban Dance Company, toert van november 2018 t/m februari 2019 (donderdag en vrijdag) langs BO- en VO-scholen. Een sprankelende dansvoorstelling voor leerlingen van basis- én voortgezet onderwijs.

Reserveren en informatie:
info@stichtingjam.nl | 020 622 01 83
Praktische informatie


Project DierenRijk :2019-2020
Project IK BEN :2017-2018